Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 15 oktober 2015

Snabba kast

Började dagen med en extra uppgift med deadline igår. Tur man har gjort detta en del gånger så man vet man hittar allt som behövs snabbt. Tur också att man var tidigt på jobbet. Därefter så har det haglat information och återkallad information. Blev ensam runt lunch dessutom då gick sista kollegan hem. Får se hur länge man klarar sig innan man själv ligger.


Väl hemma var det bara till att byta om och möta maken. En snabb tur runt lilla centrum innan vi gick hem och åt. Värst vad lätt det är att bli sittande. Men det saknades steg så det var bara att ge sig ut igen. Därefter förbereda inför helgen. Maken diskade och jag har nästan allt mitt packat. Ska bara komma ihåg att ge blommorna lite vatten också. Samt slänga dem som står i vasen.


I morgon ska bilen hämtas. Hoppas bara maken kommer iväg från jobbet och kan hämta mig 14,30 annars blir det jobbigt att hinna till bilverkstan innan de stänger och jag vill gärna ha min bil. Har löfte om att den ska vara klar då. Frågan är vad en ny ruta kan kosta. Självrisken var 35%...... Känner inte alls för den utgiften egentligen men men bilen vill jag ha.

Men morgondagen får vi ta i morgon.Nu är det dags att borsta tänderna och sova. Önskar en god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar