Öland

Öland
Solnedgång

lördag 24 oktober 2015

En paus i tillvaron

Och ännu bättre hade det varit om jag hade kunnat ta paus från mig själv tror jag.  Var ju trött igår och det märktes även i morse. Sov till 9,30. Liiite väl länge halva dagen är ju redan borta då. Blev dessutom sittande med datorn någon timma innan jag kom igång.


Blev inte av att jag hjälpte maken. Dock en tur till Borgholm och torget. Glömde bl a grönsaker igår när jag handlade så det fick det bli idag. En tur till apoteket och lite kompletteringar. Nu ska jag klara mig fram till jul eller så. Blev lite annat också. Helt ok väder med blå himmel och helt ok temperatur. Rätt behagligt med öppen jacka om man rörde på sig lite.


Väl tillbaka så var det till att sätta steken i ugnen så den skulle bli klar någon gång. Maken sa den var god runt 18.... Tvätten är avklarad så den slipper jag  i morgon. Stegen har jag nästan klarat av idag också. Dagen är ju heller inte slut. Behöver dock ladda armbandet en halvtimme till eller så. Sen ska väl inte 502 steg vara så svårt att få ihop?? Fram och tillbaka mellan köket och sovrummet en 25 gånger eller så.......


Hoppas på att hinna med lite mer i morgon. Bl a blev jag utmanad till att visa bilder på mig som äräldre än 15 år. Hittade 3, fick hjälp av min moster med den 4-e. Nu måste jag bara hitta en 5-e också. Lär inte bli det lättaste. Skulle vilja ha en hel del annat också avklarat då nästa helg bara kommer att bestå av lördagen. Av eget val men iaf. Nu fixa det sista i datorn så jag kan gå mina sista steg så snart armbandet är färdigladdat. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar