Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 1 oktober 2015

En kvar

Dvs en arbetsdag kvar denna vecka. Hann med det som var planerat att ta nästan hela dagen i morgon också. Nu hoppas jag hinna redovisa dagens aktiviteter i morgon. Varmare att ta sig till jobbet idag. Dagen blev en aning längre än tänkt men jag hann hem och ställa in cykeln innan jag gick och mötte maken. Blev en tur runt byn fast först bjöd maken på något att äta på S:t Clair. Lika gott som alltid. Var och köpte presentpapper och snöre på vägen.


Väl hemma hade jag redan fått ihop dagens steg. Slog in presenterna med pappret och snörena som jag hade köpt. Nu kan de levereras, de är till systerdottern men jag lämnar dem hemma hos mamma. Hon träffar Emma oftare än jag. Två hårda paket med mjukt innehåll och ett mjukt paket med hårt innehåll. Man ska inte kunna gissa vad man får hur enkelt som helst.


Har plockat ihop allt utom mat och dator inför hemresan i morgon. Disken diskad (tack maken) och blommorna vattnade. Bara borsta tänderna och släcka lampan kvar för denna dag. Lika bra att göra det redan nu. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar