Öland

Öland
Solnedgång

måndag 5 oktober 2015

1-a dagen gjord

För denna vecka. Gick en anings bättre än jag trodde och detta trots att jag hade missat ett möte som jag hade kallat till. Tur man har snälla kollegor iaf. Hann och göra lite av morgondagens förberedelser också. Fick med mig muffinsen som jag bakade igår. De gick också hem. Så man får väl summera dagen som en bra arbetsdag iaf.


Tog mig hem i hyfsad tid. Hade inte fått ihop så mycket steg så jag gick och mötte maken. Blev en tur och kompletterade kylskåpet lite. Kom dock på att om jag hade varit smart hade jag även köpt lite till resan på onsdag. Kommer vara lite jobbigt att få något vettigt i sig förrän tidigast sen kväll. Lite frukt och knäcke brukar kunna rädda mycket. Vatten finns att köpa på flygplatsen.


Upptäckte dock att jag fortfarande saknade steg så maken fick lov att ta sig en promenad till efter att ha ätit och vilat lite. (Men nu ligger jag på plus.) Så länge solen är framme är det rätt behagligt ute men det är rätt skönt att ha en inte alltför tunna jacka iaf. Har solen gått ner så räcker inte ponchon längre. Har ett litet skoskav som inte riktigt vill läcka men de tunna skorna funkar rätt bra. Lite väl kallt att gå i sandalerna nu. Hoppas kunna ha en bättre sko på mig på torsdag när jag besker leverantör. Under själva resan funkar de tunna.


Nu är det åter dags att sova. Är redan så förberedd att det bara återstå att krypa ner. Så jag gör väl det. God natt.  (Bilderna är tagna igår under promenaden.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar