Öland

Öland
Solnedgång

lördag 17 oktober 2015

En ok lördag

Vaknade dock väldans sent. Eller rättare sagt jag vaknade av att maken satt vid sin dator vid 04. Tyckte det dock var väl tidigt så jag kröp längre ner i sängen och somnade om. Gjorde detta så bra att jag vaknade först när bror min ringde på dörren klockan 10!! Men det gick undan sen. Iaf att komma upp och igång. Han skulle hjälpa maken så han fick också sätta fart. Men mer om det i ett eget inlägg en annan gång.


Jag kunde inte göra mycket i början av dagen så jag tog mig en promenad på en dryg timme. Det må ha varit en disig dag idag men det varken regnade eller snöade och det får man väl vara tacksam över så här års? Fint är det iaf ute om man tittar lite. Under min promenad när jag är nästan hemma igen passerar jag förrådet. Gick in ett varv och tittade lite. Inom en månad med makens hjälp borde jag kunna tömma ner någon kvadratmeter eller så. En del till min dotter, lite till makens, en halv kvadrat till syrran och nästan en till Stadsmissionen.


Väl hemma igen så hade klockan blivit dags för mat. Bidde öländsk snabbmat då det är bror min favoritmat. Maken gillar också. Denna gången köpte jag dock bara 10 st och har nu tre kvar. En matlåda till veckan som kommer? Tvättade första maskinen redan igår så jag struntade i att tvätta idag. = Mycket vila idag och bara hjälpt maken lite.


Nu är det dags att vara lite social med maken och sedan sova igen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar