Öland

Öland
Solnedgång

fredag 16 oktober 2015

Kort inlägg

Hade nästan sovmorgon idag och var ändå tidigare än vanligt på jobbet. Blev dock hämtad en aning senare än tänkt så det blev att köra direkt till verkstan. Hann med 10 min marginal. Ibland ska man ha tur. Det var tur att de fick ha min bil hela veckan för första ruta krossade chauffören av transporten till verkstan. De lyckades att hålla ruta nr 2 hel. Så nu har jag en ny ruta. Fick ny backspegel också. För i den förra rutan var den svart. Nu är den grå. Vet dock inte vad det kommer att kosta mig. Får en räkning så småningom.


Stannade till på Växer och köpte mig en Syrenbuddleja "Red delighted" på extrapris. De hade halva priset på växter som planteras ute och som är lite fel säsong för. Passade på att köpa ett gräs också. Buddlejan vet jag vart den ska ner i morgon, värre med gräset men det får jag lösa i morgon.  Som vanligt ett kort stopp på Ica och införskaffa det som behövs för morgondagen. Iaf för att starta upp dagen.


Väl hemma var maken redan hemma. Han skulle ha köpt lite skivor i bygghandeln men hade inte fått in dem i bilen så han fick åka utan att handla. Förrådet har kommit och står och väntar på oss.Med andra ord är hela helgen räddad. Har vi tur hinner maken och bror min att få upp det samt få på pappen. Tror dock inte att vi hinner börja måla det men man vet aldrig.

Nu är det sova som gäller säger därmed god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar