Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 21 oktober 2015

Komma ikapp?

Frågan är vad det är? Går det att äta? Eller byta mot vila?? Fast jag borde inte vara så förvånad, för hur jag än vridit och vänt på mig sista året så kommer jag inte ikapp. Fast jag är i ett bättre läge nu än på väldans länge. Hann tom göra lite förebyggande trots en massa möten.


Kom iväg till jobbet så jag kom i tid till första mötet och hann hem innan maken. Hann tom nästan hela vägen till stationen för att möta honom. Två promenader hann jag med. Den första när jag mötte maken och sedan en bara för att komma ut. Ingen av dem är raka spåret utan en omväg för att få ihop extra steg. Så här långt ligger jag på plus. Men höften börjar ta stryk. Ska kanske vila lite i helgen. Har dock lovat maken en del hjälp.


Nu är det åter dags att sova. Förstår inte vart dagarna tar vägen. Poff och de är borta. Nåja det borde iaf betyda att jag inte har långtråkigt iaf. I morgon plocka ihop och förbereda. Reser måndag morgon och behöver gå hemifrån senast 0515. Tänker inte packa och göra iordning på måndag morgon. Men först ska jag sova lite så jag orkar och hinner med i morgon. God natt.


2 kommentarer:

  1. Hmm... Tycker det låter som om du håller på att köra slut på dig. Var rädd om dig och försök att inte bara rusa på!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä då, tänkte ta ledigt ett par dagar vid jul....

      Radera