Öland

Öland
Solnedgång

söndag 18 oktober 2015

Dags att tacka och ta förväl av vecka 42 år 2015

Ett par ynka timmar kvar men det bjuder jag på. Har haft fullt upp hela helgen så jag har inte hunnit med att hålla Er uppdaterade. Lovar att ta igen det i veckan som kommer. Kom upp idag också fast inte tidigare än igår. Men idag var jag iaf vaken ett par timmar tidigare. Sen blev det till att sätta fart med frukost, disken, tvätten, vattning av blommorna osv. För maken skulle också ha hjälp. Var lite orolig att jag inte skulle få ihop mina steg. För en promenad förstod jag tidigt att jag inte skulle hinna med.


Fick fara till förrådet ett par gånger men resultatet är iaf 0,5kvm mindre och lika mycket till är förberett för att försvinna nästa helg. Fast jag behöver förbereda lika mycket till. Har nämligen chansen att bli av med en byrå också. Dock kommer det att ta några helger innan jag kan börja flytta över saker till skjulet ifrån förrådet. Men det är hemma iaf.


Lagade mat under tiden jag även hjälpte maken. Köttet råkade visst stå i ugnen i dryga 3 timmar men mört blev det. Man behövde inte ens tugga det. Och trots att maken åt rejält fick jag ihop till 3 matlådor. Fast det beror nog mest på att jag inte kan laga mat till endast 2 personer. Packade äve bilen full medan maken höll igång.


Nu har jag nått lägenheten och fått in allt utom en liten del som jag tar i morgon. Har iaf hunnit att förbereda det mesta inför morgondagen. Är dock lite osäker på var jag ska vara. Chefen har kallat mig till Alvesta men det är ju stort! Jag får hoppas att det iaf är på fabriken för det är dit jag tänker ta mig.

Nu är det dags att borsta tänderna och sedan sova. God natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar