Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 6 oktober 2015

En trött tisdag mindre

Vaknade seg som tusan men kunde inte somna om. Det var dessutom tidigt för att göra saken ännu bättre. Nåja, jag hann förbereda lite kläder till resan i morgon samt cykla till jobbet och ändå vara i god tid till mötet 7,30. Fast jag var nästan sist ut från kontoret igår hann det ändå komma till ca 3 möten i dag. (Ok några i resten av veckan också men då är inte jag på plats.)


Cyklade hem i väldigt mycket motvind. Kändes som man cyklade 3m fram för att blåsa 2m bakåt. Men kom kom jag och jag tycker nog att det borde räknas som ett bra gympass för trött blev jag. Packade väskan nästan helt klart. Förberedde min privata lika så. (=När jag lämnar i morgon så är den klar för maken att ta med sig hem på fredag.)


Tog en promenad till stationen och plockade upp maken. Tyckte det var min tur att bjuda honom på mat på S:t Clair. Äter där så ofta att jag inte behöver tala om vad jag vill ha. Väljer mellan två menyer och nu så frågar de bara om ost eller kyckling. Efter detta en tur till ICA för att köpa det jag glömde igår.


Kan tala om att de tunna skorna är lite kalla att cykla i på morgonen. De är heller inte så att man får någon fotsvett resten av dagen heller. Dvs det börjar bli kallt om tårna. Ska fundera på andra skor till nästa vecka. Maken påstår att han ska fundera på mer kläder än en tunn sommarjacka och kortärmat. Hösten är här och kylan med den. Men det är varmt i denna lägenheten iaf.


Nu ska jag fixa det sista och sedan sova. Lång dag i morgon och tuff torsdag. Fredagen blir inte mycket bättre men iaf. Ha det gott så får vi se hur mycket jag kommer åt internet de närmaste dygnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar