Öland

Öland
Solnedgång

söndag 30 september 2012

Ölands skördemarknad

Det har det varit sedan i torsdags. Vi åkte dock inte över förrän i fredags kväll. Lagom till konstnatten om vi hade varit intresserade. Visst någon gång vill jag nog åka runt. Ska bara bli lite äldre och få mer tålamod först. Som det nu är parkera folk på halva gatorna och lite hur som haver. De går mitt i körbanan för på kanterna står bilarna. Och allt för att det anses vara dyrt med p-avgifter på 20 kr. När jag fixar det ska jag också åka runt. Eller när jag får råd med taxi.

Vi tog östra sidan för där brukar det vara lugnare. Det var det troligen i fredags också. Men rörigt var det så det räckte iaf. En sträcka som i normala fall tar ca 50 min tog nu 1,5 timme. Så Ni kan tänka Er hur det var att köra. Ok det var mörkt och folk hade inte reflexer så lite lugnare tog man det i bara självbevarelsedrift.



I lördags var det hyfsat på fm lite sisådär runt lunch för att sedan bli bättre. Maken var fullt upptagen med att snygga till tomten. Jag packade 1,5 kartong och förberedde lite inför nästa helg. Tog mig iaf en promenad till Solberga gård. Jisses vad folk. Tur man gick för med bil hade jag fått ett tokspel av stora mått. Dessutom var det så pass mycket folk att man inte riktigt kunde se det som såldes. Förutom det som var så dyrt att det inte var intressant.

Efter en kvart hade jag fått nog.Och gick hemåt. Tog dock en runda runt förrådet men det är en annan historia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar