Öland

Öland
Solnedgång

fredag 28 september 2012

Emmas presenter

Tänkte skvallra om vad hon får. Skriver detta i förväg och visar bilderna men låter inte detta inlägg visas förrän jag sitter hos Emma och hon håller på att öppna paketen.

Min syster har bett mig köpa pärlor när jag var över. Hon ville ha lite roligare än de som hon hittar här. Tror Ni dessa duger? Bling bling och bokstäver. Borde väl passa en liten tös.






Det stora i bakgrunden är figurer att sätta på väggen. Så slipper syrran sätta upp en barntapet.

Av maken och mig ska hon få dessa kläder:





Fyller man år när skördemarknaden är, kan det väl inte vara helt fel med höstens färger? Det som ligger högt upp mot halsen är hårklämmor. Ska ju matcha och samtidigt göra liten tös fin. Eller egentligen handlade det om att Emma's present ska var ungefär i samma prisklass om de övrigas.

Av min tös får hon detta:





Hon har hittat det på rean och egentligen är det väl kläder för lite varmare temp än nu. Men hon har köpt i förstor storlek så de borde funka nästa vår/sommar. Hon köpte till 4 år och Emma fyller ju bara 2....... Men hon är så lång så man vågar inte riktigt att köpa för två eller tre.

När jag hade slagit in kläderna blev det två paket med tunt papper och snöre. Dock är det ingen tejp. Ska ju vara lätt att komma åt innehållet samtidigt som det är papper och snöre som än så länge är roligast.





Även pappret går i höstens färger. Nu hoppas jag bara att lilla Emma blir nöjd. Men annars lär det räcka med att leka lite med henne så blir hon nöjd.



1 kommentar: