Öland

Öland
Solnedgång

måndag 1 oktober 2012

"Shoppa" gratis

Det roade jag mig med i lördags medan maken röjde tomten.Tog ett varv runt förrådet på vägen hem från Solberga gård.. Här "shoppade" jag en IKEA påse full. Och det priset var gratis. Eller rättare sagt, hade en kartong som dottern blev lovad. Dock var det rätt fullt när vi körde upp hennes saker. Så denna kartong blev kvar. Men här fanns badlakan som hon anser sig behöva och i en annan har jag julpynt som hon också ville ha. Fyllde alltså en kasse med detta.


Passade även på att stuva om lite så jag fick undan ett par kartonger. Vilket gjorde att vi idag kunde stuva undan lite till. Vi körde nämligen bort ett par kartonger, en soffa och en elfa insats. Vi skulle ha tagit två expediter med skåp och lådor. Men jag orkade inte bära med insatserna i. Ska ta ur insatserna nästa helg och köra bort dem. Fast idag lämnade vi släpvagnen i förrådet med prylarna på. Medan maken röjer på tomten nästa lördag så sortera jag i förrådet samt tömmer släpet. Soffan lär jag troligen behöva vänta på maken men resten.

Därefter ska jag se om jag kan "shoppa" lite till. Har ett par tre kartonger med div textilier. Tänkte se om jag kan hitta lite kul som funkar till nuvarande lägenhet. Eller som kan tänkas passa till blivande hus. Nu vet jag ju storleken på fönster osv. Så allt som inte kommer att funka kan jag ju lika gärna sortera bort redan nu. Vad det gäller färger osv få jag vänta tills jag vet hur de blir. Men storleken går redan nu att sortera efter.

För övrigt har maken snyggat till det så här denna helgen som var:

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar