Öland

Öland
Solnedgång

måndag 3 september 2012

Halv panik bara

Hinner inte riktigt med. Skulle ha två halvlugna dagar i torsdags och fredags. Och givetvis leder det till två lite väl fyllda dagar. Stressiga som tusan. Lördagen var inte mycket bättre. Men nu är iaf 50% av allt som ska bort från stugan tömt eller redan borta.

Nästa helg kör vi troligen iväg den lilla soffan samt hämtar värdens soffbord. Hade varit skönt om jag hade kunnat övertyga maken om att de vita möblerna ska bort också. Han tror det kommer att se tomt ut. Jag tror det kommer att se luftigt ut. Vem som vinner återstår att se.........


Vi har iaf beslutat oss för en kontrollansvarig när det gäller husbygget. Men mer detaljer får ni läsa här. Är mer än lovligt trött på det bygget när maken ångar på för mycket. Hade inte en susning om att bygga hus var hans livs dröm. Då han tycker att allt och alla ska släppa allt de har för händerna för det är något han anser är viktigt när det gäller huset. Kan bara skriva att det är INTE mitt livs största dröm.

Denna veckan ska jag "bara" jobba 4 dagar och har redan insett att nog lär jag få ihop 40 timmar iaf. Om inte mer. Jisses jag behöver snart semester igen! (Vilket jag ska ha på fredag.) Och nästa vecka ser inte ett dugg bättre ut. Fast där är det fortfarande två blanka dagar. Den ene för att då tänker jag inte jobba alls. Dock är jag fruktansvärt dålig på att vara ledig har jag upptäckt. Blir så lätt lite jobb iaf. Men inte 8 timmar intensivt iaf.



Helgens väder har varit helt ok. Iaf efter lunch lördag. Var så fint att jag ångrade att jag inte hade shortsen kvar i stugan.... Men att köpa nya var det INTE tal om. Fast jag funderade allvarligt på korta leggings. Hittade dock ett par som låg kvar...... Idag har det också varit helt ok. Men det var väl bara för att jag har suttit inne på kontoret hela dagen.

Inte fick vi med oss cyklarna heller. Skulle till makens dotter en stund på hemvägen. Och ha två cyklar hängande på bilen obevakade i någon timme kändes inte helt tryggt. Tyvärr visade det sig att det var miss i kommunikationen. = max 5 min besök. Och det var inte bara där det var miss i kommunikationen. Likadant med min bror. Dock höll mamma sin tid fint.



Idag lär jag behöva plantera mina aster jag köpte igår. För visst funkar de i kruka på balkongen? Ska nog ha något hängande silvrigt också. Får se vad närmaste affär har för något. Mat behöver vi handla då det är tämligen tomt. Och så ska det sista packas upp. Dvs allt som inte ska skickas till dottern. Och ska jag hinna med allt är det lika bra att jag reser mig upp nu och sätter fart!

2 kommentarer: