Öland

Öland
Solnedgång

lördag 8 september 2012

Trevligt besök

Det hade jag idag. Ja maken också förstås men jag tänker håla mig till jag. Emma kom med föräldrar och en teckning till oss. Straxt efteråt anlände Emil med föräldrar. Dock hann jag fråga Emma om leksakslådan skulle hämtas. Hennes mor tyckte att det inte behövdes. Emma hade dock en annan åsikt Så givetvis hämtades leksakslådan. Är den knapp 1000 meter bort är det väl självklart att den ska hämtas, eller?

Bjöd på Tacos med efterföljande vetekrans och Mariekex. Emma hade dock egen mat med sig. Den fick hon först sedan fortsatte hon med gurka, majs och ost. Och givetvis kan man inte åka hem utan att ha fikat först. Idag drack hon ena gången mjölk och nästa äppeljuice. Emil växlade mellan apelsinläsk och cola. Bägge åt de vindruvor som förrätt.

Leksakslådan är sedan Emil var liten. Dvs det som finns kvar i den. Dottern la ner sin Skrållan docka i samma låda, undrar om vill ha den tillbaka? Emma valde att ta med sig en liten nalle hem. Fast Nalle Puh hade kanske varit bättre. Hon tog en stund på sig att bestämma sig. Men det mest lär hamna där förr eller senare. Bollen skulle dock vara kvar. För den skulle hon leka med nästa gång.....


2 kommentarer:

  1. Bra att ha en leksakslåda till dom små liven, har fixat en vi också...

    SvaraRadera
  2. Men???? Så stor Emma har blivit :-) Ruskigt söt!

    SvaraRadera