Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 27 september 2012

Frusen

Fryser som bara den. Tur jag har mina myssockor som jag köpte. Hade även maken att köpa mig en riktigt go filt som present på min födelsedag för lite sedan. Den sitter jag nu insnurrad i. Dock hjälper det inte mycket. Dags att stänga fönstret kanske? Iaf dagtid, dvs stänga när jag bäddar sängen på morgonen och öppna det  när jag lägger mig? Behöver inte tala om att jag sover med dubbla täcken va?

Egentligen ska jag inte sitta här utan packa ner det som ska med till stugan. Har en hel hög med teburkar. Tror jag har 9 st totalt och då har jag ändå tagit bort alla tomma. De tomma tänker jag packa ner och spara. Försökte tömma ner lite för lite sedan. Hjälper föga när man själv går iväg och köper mer. Runt hörnan på hotellet låg Starbucks och de har mitt favorit te. Blev givetvis en STOR burk. Så där var det en burk till...... Fast den burken behöver jag knappast spara. Någon som vet om Starbucks här i Sverige också har Tazo teer?



Har för övrigt en hög med tomma thé burkar i stugan också. Men jag packar ner dem också. Behöver inte bestämma vilka vi ska ha kvar nu, Kan vänta till huset finns på plats. Ev tänker vi låta våra döttrar få några om de är intresserade. Med barn vet man aldrig och det spelar ingen roll hur gamla de blir.

Men det var packa jag skulle göra. Ska ju vara på 2 års kalas i morgon halv fem. Måste ha allt klart i morgon. Ingen tid att fixa då. För vem vill missa Emma? Hon kanske vill ha Paddington som jag köpte? Den jag köpte hade ingen marmeladmacka under hatten nämligen....... Efter helgen kommer bilder på Emma om vi hinner dit innan hon somnat.


2 kommentarer:

  1. Underbart att Paddington fortfarande lockar. Hela vår familj gillade honom för så där en 30 år sen och vi faller i nostalgi när vi ser eller hör om den goa nallen.

    SvaraRadera
  2. Jag sover med öppet fönster och ett täcke, men snart blir det nog stängt.

    SvaraRadera