Öland

Öland
Solnedgång

söndag 8 december 2013

Vilket väder!

Blev inte mycket av dagens planer. Eller jo en hel del blev gjort men sen sket det sig. Fick en del gjort, hämtade lådorna med tomtar och annat pynt, bytte den trasiga lampan, hittade ytterligare en (eller rättare sagt flera men till en mottagare), hem till mamma för att lämna en pall och två påsar kläder, hjälpte henne med lite bilder också.


Det var därefter det strulade till sig. Det började snöa och inte lite heller. Det som i normala fall tar 1,5 timme att köra tog idag 3 timmar. Ok vi hämtade min bil på jobbet och maken slog om kull i snön. Det var rejält  halt under snön kan jag tala om. Blev ingen Bondmora och inget IKEA. Bondmoran mådde inget vidare och det snöade för mycket för att jag skulle vilja köra dit. Får åka direkt efter jobbet en dag i veckan. Tisdag eller onsdag.


Men först ska jag komma i säng för i morgon ska jag till Göteborg. Måste vara på jobbet senast 6,45. Fast med lite tur är vi tillbaka hyfsat på tisdag och vädret bra så kan jag åka direkt efter jobbet. Annars får det bli onsdag eller torsdag. Vet vad jag ska ha, vet att det finns behöver bara hitta någon som vet var jag hittar det. Dock skulle jag gärna hinna med fyndet.


Ska det nu bli något av allt detta behöver jag komma i säng. Upp tidigt i morgon för det var svinhalt idag och det är lika bra att ta för givet att det gäller även morgon dagen. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar