Öland

Öland
Solnedgång

lördag 7 december 2013

Fick lite gjort trots allt

Skulle bara lata mig idag. Så nu är hallen tömd på tomkartonger, det spruckna bordet utbytt, snögubbarna upphängda, den breda loftsängen placerad i förrådet, garderoben som är i det rummet som kommer att användas till datarum har bytt plats, lampan med stadsmotiv flyttad dit den ska, 2 maskiner tvätt tvättad och klar, present överlämnad, julklappar inköpta (inte alla men 2 iaf), ett överkast på plats (och det rummet nästan klart nu), glasen uppackade och en massa annat plock. Jag är inte speciellt duktig på att göra ingenting.


Har hängt upp adventsstjärnan också. Trots att vi hittade en glödlampa som funkade så går den inte att tända. Lysknappen saknades upptäckte vi. Maken ska ringa husfirman och påpeka detta på måndag. Dock låter vi den hänga upp i fönstret trots allt. Tar nästan upp ett helt fönster. Då gör det inget att vi inte har något i de andra två.


Vi köpte en fönsterlampa till innan idag men den får vi byta i morgon för den saknar en fot. Var trasig när vi öppnade och tittade. Likaså behöver vi köpa vax till bordet. Men det ska finnas i bygghandeln så det får vi fixa i veckan som kommer. Sedan har jag letat rätt på tre lådor med julpynt. Det tänkte jag gå igenom i veckan och se dels vad jag vill och dels vart jag vill ha det. Om jag nu får lite tid över.


Men i morgon ska jag lata mig mycket! Dock ska jag hjälpa mamma med hennes digitala bilder. Dvs tömma hennes minneskort i kameran samt hjälpa henne beställa de som hon vill ha i pappersformat. Ska lämna två kassar med kläder som jag har fått till Emma också. Mamma träffar henne oftare än jag. Sen ska vi hälsa på Bondmoran om inger oförutsatt inträffar. Fast det är bara nöje. Därefter hem, skriva en rapport, maila en massa arbetsuppgifter till mitt jobb och packa väskan inför nästa veckas resande. Fast då blir det Göteborg. Nästan hemma ju.


I övrigt ska jag inte göra ett dugg utan bara vila mig. Om det nu blir någon tid över. Fast jag skulle kanske dammsuga också, kanske damma och tömma en bokhylla. Ikea ville vi ju också hinna med. Tror nog jag får vila mig en annan dag. Men nu ska jag iaf gå och lägga mig. Ska bara.... som Alfons Åberg sa.

1 kommentar:

  1. Som det står i visan, Raska fötter springa tripp, tripp, tripp....

    SvaraRadera