Öland

Öland
Solnedgång

lördag 21 december 2013

Oj då

Tiden går fort när man har roligt. Eller iaf när man trycker ihop 27 timmar kurs på 2,5 dagar. Kan tala om att man inte orkar så mycket de dagarna man går eller nästkommande dag. Var helt färdig. Hoppas dock vara ikapp med sömnen i morgon.


Igår som var första dagen hemma blev det inte mycket gjort hemma heller. Orkade liksom inte. För övrigt inte idag heller. Har dock fått upp de sista tomtarna och upptäckt att jag hade behövt en hög till. Blir dock inte fler i år. (Om jag nu inte snubblar över några som bara inte går att motstå.) Vi har också köpt de sista julklapparna. Dyrast var makens som blev 5 siffrig. Den fick han allt lov att betala själv. (Han håller på att montera för fulla muggar just nu.)


I morgon ska de sista tomma kartongerna till förrådet, lite väskor ska till nästa förråd osv. Två julklappar ska hämtas osv. Tänker dock vara lite lat trots allt. Ev förbereda bilen för julfirande på tisdag. Funderar på om jag inte trots allt ska börja redan vid fem på måndag. Hade varit skönt att åka hem redan vid 2 den dagen. Lär väl vara mycket folk på vägarna den dagen trots allt....


Nope dags att krypa ner. Behöver sova mer känner jag. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar