Öland

Öland
Solnedgång

söndag 15 december 2013

Så var man allena

Denna veckan blir det "när gubben är inne är gumman ute". Och tvärtom men vi kommer att ses på fredag iaf. Sedan får vi lördagen tillsammans. Därefter är maken i huset och jag i lägenheten. Jobbar vanlig dag på måndagen före jul.


Idag for maken till Polen. Själv har jag dammsugit lägenheten, pyntat mina fönster (dock inte fotat det ännu), pyntat med lite tomtar, slagit in en hög med paket, packat ner glas som ska till huset, tömt ytterligare en hylla (en kvar), tömt min hurts (ska till huset), köpt skinka till maken (men han får griljera den själv), fixat lite småsaker och varit allmänt lat.


Ja eller lat, packat min väska så jag kommer iväg till min utbildning. Samt börjat att fundera på  vad jag vill ha på mig på julaftonen och övriga juldagar. Kommer att jobba alla vardagar men vet inte om jag känner för att tvätta också. Alltså lika bra att förbereda samtliga kläder. Tror jag vet just nu. Men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig.


Fick lov att organisera om lite i förrådet. Behövde få plats med de tomma kartongerna. Det dock dock efter lite omplock. Nu behöver jag dock snart komma i säng om jag ska orka med dagen i morgon. Den kommer att bli tämligen lång den också. Massor att förbereda före utbildningen, sedan gäller det att hinna med så mycket som möjligt från hotellet så man har en chans att komma ikapp och slippa jobba under helgen. Nope dags att slå ihop datorn och de blå.


2 kommentarer: