Öland

Öland
Solnedgång

söndag 1 december 2013

Jisses vad man kan hinna med.

Började med att vakna en lite stund tidigare än tänkt. Fastnade dock på nätet, finns en hel del att läsa. Det blev att jag kom upp en aning senare än tänkt. Packade i en rasande fart och for iväg. Maken var snäll och hjälpte mig slänga av däcken i förrådet.

For iväg så snabbt att jag glömde mammas födeösedags present. Den fick maken ta med sig när han åkte dit på eftermiddagen. Hann att äta smörgåstårta, leka med Emma, gosa med lille Tore samt hjälpa till med att dela upp det som ska med till syrran på julafton. Dock jobbar jag så jag fick mycket av det kalla och kan därmed handla det redan denna veckan och lämna det hos mamma till helgen. Dvs 3 burkar sill och lite annat smått och gott.

Därefter hem till bror min och hjälpa hans sambo med lite hemligheter. Kan avslöjas den 26-e eller så. Gick dock attans så smidigt och var fixat på mindre än en kvart. Sedan i ilfart hemåt.

Var hemma straxt efter 3. Ner i källaren och hämta resväskan, upp, packade dels upp väskan från Öland och dels packade jag väskan jag skulle ha med mig. När allt som behövde göras (och inte kunde vänta) var klockan redan 5. Bara sätta sig i bilen och åka till tåget. Lite tidigt men jag vågade inte chansa på att det inte var skyltsöndag i Alvesta. Vilket det visade sig inte vara. Å andra sidan skulle tåget gå en kvart tidigare än jag trodde.

Hade valt att åka med SJ denna gången. Dumt. Det var "bara" 20 min sent. Förseningen ökade sedan på längs vägen. Hade jag tagit Öresundståget som gick ca 10 min senare (om SJ hade varit i tid) hade jag varit på plats före SJ's snabbtåg.

Nåväl sitter nu på Hilton. Har jobbat en stund och måste nu krypa ner. Måste checka in mycket tidigt i morgon. Ska vara i Frankfurt straxt efter 8. På det behöver jag köra bil i 2.5 till 3 timmar. För att på em köra tillbaka till flygplatsen och flyga tillbaka till Kastrup. Nåja, lyckas jag lösa upp denna knut behöver jag inte resa mer i år.

Inga bilder idag, har ingen överföringssladd med mig.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar