Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 26 december 2013

Lite i taget

Blir det gjort. Har lyckats att tömma tre garderobsinsatser och en av garderoberna. Maken har kört iväg en och en halv insats. Får väl ta den andra i morgon innan vi ska till banken. Fick iaf upp min gardinstång. Så nu har två rum gardiner. Nu behövs det bara fler stänger. Men det får allt vänta ett tag eller två.


Maken har fått sin skinka. Skulle göra gröt till mig men den brändes i botten så det får väl bli en macka senare. För skinka äter jag inte och jag tog all mjölk till gröten så jag kan inte ta flingor och mjölk. Och i övrigt finns inte mycket hemma. Parabolen går dock före allt annat så affären hann stänga. Maken hann inte rikta in den heller. Men det kan han roa sig med i morgon när jag tänker roa  mig i Kalmar.


Ska straxt hoppa in i duschen om utifall det är minusgrader i morgon också. Vill inte gärna gå ut med blött hår. Och försöka torka det med fön eller dylikt har jag gett upp för länge sedan. Då kan vi prata bad hairday. Jisses som det blir.


Nope, dags för nästa ryck.Frågan är bara vad man ska välja på den extremt långa lista vi har gjort. Vi lär kunna hålla oss sysselsatta fram till påsk eller så med den. Och vi lär hitta på fler saker under tiden dessutom. Får inte glömma påminna maken om att han behöver ett metallborr. Jag vill ha fler taklampor. Själv behöver jag tvättmedel. Bäddade rent i morse och tog slut på just tvättmedlet. Nåja idag har iaf affären stängt.

1 kommentar:

  1. Jösses vad ni jobbar på!! Kom ihåg att ta det lite lugnt mellan varven också. Men fint får ni det!!

    SvaraRadera