Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 5 december 2013

Se där

Det har inte blivit någon mer bokhylla nedmonterad idag. Dock en låda med tomtar tömd. Den fyllde vi sedan med glas. Sedan passade jag på att ställa ut lite skålar till köket så plötsligt är 75% av vitrinskåpet tömt. Av den övre halvan iaf. Under står ju all spriten.


Vi tänkte ta det skåpet till Öland. Samt ytterligare två skåp och en bokhylla till. Sedan får vi se om det funkar med fler. Har ytterligare 1 bred, 1 smalare samt 2 cd hyllor. Om vi skulle få plats med alla. Skulle det krisar har vi en hög till i annat träslag. Ska bli skönt att få lite mer yta.


Maken vill att vi ska möblera om lite när vi ändå får det lite tommare. Tv-n och soffan får byta plats. Funkar det inte byter vi tillbaka. Sedan tar vi in några hyllor från kontoret om det behövs. Dvs om alla försvinner till huset. Ska passa på att fixa golven ordentligt när det ändå är tomt. Eller iaf inte så mycket möbler.


Ev så byter kontoret och sovrummet plats. Men man ska orka kånka möbler också...... Fasiken blir ju trött av att bara tänka på att bära möbler. Fast det klart det kanske inte blir något av det hela alls. Och då har jag ju blivit trött i onödan. Fast blir det av lär jag behöva vila en del därefter, kanske lika bra att vila lite i förebyggande syfte. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar