Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 10 december 2013

Nåja

Man kan inte orkar hur mycket som helst men jag hade gärna hunnit med lite mer. Jag och en kollega bröt upp tidigt från julbordet igår. Konstaterade att nu var vi trötta och vi var stora nog att få gå tillbaka till hotellet för att lägga oss. Fast väl där var vi pigga nog att tycka att vi gott kunde äta frukost idag redan 7,30 samt lämna hotellet redan 8,30.  De övriga två hade inget att invända. Var på jobbet igen redan före lunch.


Var dock lite seg så jag lämnade jobbet redan 16. En sväng till IKEA för att köpa LiaMaria vägg dekoration. Dvs min gran. Älmhult har en hög kvar. Till helgen tänkte jag se om jag kan ha maken till att hänga upp den. Hittade lite annat roligt också.


När jag väl var hemma höll maken på att olja in balkongmöblerna så vi kan bära ner dem till förrådet. Ska bara torkar först. Får bära ner dem i morgon. Funderar på om jag inte skulle flytta hjulen redan då. Behöver platsen där de ligger just nu. Ska ha en av julkartong där. Men först blir det ett varv till Lindex. Men det får bli morgondagens bekymmer.


Har hunnit packa ner mer glas i trädlådan. Vara 5 glas och två skålar kvar att packa ner. Och så makens whisky. Skulle gärna vilka montera ner en bokhylla till. Inte för att de ska transporteras denna helgen utan för att kunna planera hur vi får med oss alla de vi vill ha i huset. Men mer om det när jag har klurat ut hur jag vill ha det.


Nu ska väskan packas upp och ställas undan. Sedan sängen, blir en lång dag i morgon också. Torsdag och fredag lär inte bli mycket bättre. men lördag?? Nåja den som lever får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar