Öland

Öland
Solnedgång

fredag 6 december 2013

Blåsigt värre

Eller egentligen inte så farligt om man bara tar det lugnt. Å andra sidan så sov jag mig igenom det värsta även om jag vaknade av och till. Och är därmed desto tröttare nu. Å andra sidan får man sova så här dags.


Skulle ha ätit en bit från jobbet med då stället vi ville äta på var stängt så blev det ingen mat förrän långt senare. Och inte alls av samma klass. Nåja, hittade present samt ett par söta flickor som jag tänkte ställa på hyllan i det ena badrummet i huset. När jag väl kommer så långt. Maken hittade servis han tyckte om. Kan troligen bli en sådan. Isf ryker IKEA servisen.


För övrigt har jag hittat min julegran hos IKEA. Och enligt det IKEA vi besökte ska det finnas på ett annat på närmare håll. Gissa vad jag ska besöka i veckan som kommer?? 2,1 hög och 1,5 bred. Vilken stor och grann gran jag ska ha i år. Om de nu inte tar slut förstås. Frågan är om jag inte ska försöka åka dit redan nu på söndag. Om nu vädret tillåter.


I morgon ska jag inte göra ett skit! Förutom att rensa ut en massa som ska kasseras, byta spräckt bord, fira granne, leta julpynt, tvätta, dammsuga, pynta lite. montera lite grann av det som inhandlades på IKEA, mäta och beräkna utrymme och förhoppningsvis hinna vila lite också.......


Maken hittade lite han ville ha på IKEA så han är i värsta planeringsstadiet. Kan bli intressant och se vad det leder till. Fast själv har jag ögon som går i kors så jag tror jag ska ge upp och krypa till kojs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar