Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 4 december 2013

Då så

Har äntligen fått upp adventsljusstakarna. Tog lite tid men jag skyller på att jag inte var hemma på några dagar. Och så har jag kompenserat med 3 tomtar och att julgranen kommer på plats under morgondagen. Måste hitta kartongen med resten av fönsterpyntet i helgen. Fick lite över som får åka till huset.


I övrigt har inte mycket hänt. Kom iväg, fick sova några timmar innan det var dags att fortsätta resan. Därefter ett par timmars körning innan man var på plats. Ett antal timmar möte sedan var det bara att vända tillbaka. Fick sova några timmar till sedan fortsätta resan hem eller mer exakt till jobbet. Blev en lång dag igår och en än längre idag. En aning sliten. Men det reder sig säkert. Nu ska bara resan sammanfattas och skrivas ner samt alla uppgifter göras som följde med hem.


I morgon kväll tänker jag inte göra ett skit! När jag väl kommer hem från jobbet alltså. Bara tömma ytterligare en bokhylla. Maken har monterat ner den första. Sedan ska fredagen förberedas. Maken prata om att sluta tidigare och ska jag hinna med det får jag allt börja senast klockan 05 på fredag. Får se om jag orkar. Men nu tänker jag ge upp för idag. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar