Öland

Öland
Solnedgång

måndag 23 december 2013

Intensiv period

Har det varit sista tiden. Hinner inte riktigt med. Men lite har blivit gjort. Idag jobbade jag men kom inte upp så jag kunde börja 05. Dock slutade jag straxt efter 14 iaf. Under tiden hade maken jobbat hemifrån samt fått upp en lampa i hallen.


Jag hade hoppats på en gardinstång men men, den kommer kanske under morgondagen? Han hade också monterat färdigt alla skåp till tv-möbeln. Och jag borde egentligen hjälpa honom att montera upp iaf det första skåpet istället för att sitta här.


Tror jag är nöjd med jul pyntandet Men säker är jag inte. Beror ju på om jag har får en tomte eller fler i julklapp. Annars får det duga.


Var och handlade en del av maten igår rätt sent. Var smart, det var inte alls mycket folk efter 21. Och idag var det betydligt mindre folk än jag trodde. Köpte allt för att göra knäck utom formar. Antingen får det bli sen knäck eller ingen alls i år. Å andra sidan smakar det säkert gott i januari också....


Börjar få ett vardagsrum i lägenheten som känns luftigt. Även om jag funderar lite på om inte makens gamla ärvda skrivbord skulle bli rätt bra där. Kommer ändå att vara betydligt luftigare än innan. Sen hoppas jag på att kunna byta kontoret och sovrummet. Men där är vi inte än. Nu ska jag se till att få det sista gjort för dagen samt kanske hjälpa maken så vi iaf får upp ett av de två skåpen som ska hänga.


God Jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar