Öland

Öland
Solnedgång

måndag 30 december 2013

En annan dag

Har haft en mycket udda dag. Kom knappt upp ur sängen. Inte ens hörntänder hjälpte. Men kom upp och fick med det jag skulle ha. Gjorde det som behövdes på jobbet. Och hade troligen den kortaste arbetsdagen i mitt liv. Knappt tre timmar.


Hade lovat  mamma att fixa lite vin. Tänkte göra det idag. Hörde att i Samarkand, Växjö var det visst 30m kö för att komma in på bolaget. Fasade ett tag för att behöva göra det. Men bestämde mig för att ta det som ligger på samma ort som jag jobbar. 8 min efter att jag hade parkerat bilen och låst den, var jag på väg att lämna p-platsen. Men vin. Har aldrig gått så snabbt som idag.


På väg till huset ringde maken. Glödlamporna var slut. Kunde jag stanna och köpa några på IKEA när jag åkte förbi? Och lite annat smått och gått. När jag ändå var där ringde jag och frågade om det var något mer som saknads.  Jag fick gärna välja tre taklampor till köket. Tog den sort jag ville ha redan innan maken handlade lampor. (Men mer om lamporna i morgon.)


Blev lite dyrt på IKEA. Ledlampor är inte gratis och jag köpte 12 st totalt.... Passade på att köpa frysta räkor med skal också. Helt ok, dvs det tog tid att skala dem också. För dem åt maken och jag upp för ett par timmar sedan. Åt inget på jobbet och trots allt gick det rätt många timmar mellan frukost och nästa mål mat.


Nu ska jag iaf försöka komma till ro. Behöver vrida till dygnet lite. Så kommer ingen och hälsa på i morgon tänker jag sova så här dags. Dvs inga raketer här inte. Men lite fläskfilé och potatisgratäng ska maken få till middag iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar