Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 11 december 2013

Njae

Inte har jag gjort något av det jag funderade på. Eller jo, jag hann bort till Lindex innan de stängde och köpte mig en mössa. Hade presentkort så det blev knappt halva priset. När jag ändå var där gick jag en bit till och till Hemtex. Hittade en två pack med kärlhanddukar. Även här hade jag presentkort och betalade knappt halva priset.


Sen fuskade vi och gick och köpte färdiglagad mat. När vi ändå fuskade så kunde vi lika gärna göra det ordentligt. Dvs lussekatter fick också följa med hem. Fast det färdiglagade var egentligen grillade revben så det var inte så farligt.


Men inget skåp tömt, inga däck utburna, dock är balkongmöblerna burna till förrådet, presentpapper upphämtat (kan vara bra att ha om vi ska slå in paket). Men utöver det har inget mer blivit gjort. Egentligen skulle jag ha duschat och tvättat håret men nu är det försent, får hoppas på att det är plus grader i morgonbitti. För att gå till jobbet med skitigt hår gör jag inte.


Men nu ska jag kolla jobbmailen och sedan krypa till kojs. Blir en lång och intensiv dag i morgon också. Hoppas på bra väder på fredag. Tänkte börja tidigt då. Dels hinner man med en hel del extra och dels kommer man iväg innan det är helt mörkt. Vilket det just nu är både när man åker till jobbet samt därifrån. Lite dagsljus skulle inte göra ont.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar