Öland

Öland
Solnedgång

söndag 29 december 2013

Nu springer tiden igen

Både fredagen och lördagen försvann i ett nafs. I fredags träffade jag en kompis sedan gymnasietiden. Hon gifte sig för mindre än ett halvår sedan. Kunde då inte närvara och förra gången vi träffades så var presenten inte på plats. Men nu har hon fått den. Det var på håret kan man säga....


En fika som vi delade på två platser. Vi hade valt ett i normala fall lugnt och trivsamt kafé. Hmm det var lugnt tills vi fick nya bordsgrannar. Därefter så kunde vi knappt höra vad vi tänkte. Från barnfamilj till människor i 25 års åldern och så var barnfamiljen tystast!


Nåja, vi hann hitta oss var sitt par kängor på rea. Och så hade jag fått en Wrapp check på Indiska som jag köpte upp. En turkos ljuslykta som jag en ljusslinga i. Väldans snyggt om jag får säga det själv. Funderar nu mest på om det inte skulle vara en till. Det blev en aning billigare än jag trodde då det var halva priset.


Även gårdagen försvann. Fast jag vet inte varför. Fick hastigt och lustigt ta mig en tur till Kalmar iaf. Och då försvinner ett par timmar på bara bilkörning. Sedan bjöd grannarna på middag. Maken skulle iaf göra något som fanns på listan. Och därmed har vi nu takbelysning i vardagsrummet igen. Delar av hallen, tvättstuga, kök och sovrum kvar. Han misslyckades dock med parabolen. Kompasset behövs.


Idag ska det lekas. Emma med familj kommer. Tänkte försöka ha maten så förberedd det bara går tills hon kommer. Potatis med köttfärslimpa. För det borde Emma gilla. Annars får jag väl koka lite spagetti till henne. För makaroner och köttbullar är en favorit. Spagetti och köttfärslimpa borde väl funka då? Dags att sätta fart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar