Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 27 augusti 2013

Gick bra

Jag kom upp i tid och var på jobbet ca 20 min före. Hann alltså förbereda det som behövdes i lugn och ro Hade dock tänkt att smita hem lite tidigare också men det sket sig. Blev nog lika länge efteråt också. Och hamnade givetvis i värsta kön ut på 25-an.


Har dock tömt tvättkorgen. Fick allt tvättat. Dock hänger en del i badrummet på tork nu. Hann iaf tumlar det så pass att det lär vara torrt när jag stiger upp i morgon. Har gjort lunchlådan, förberett kläderna och maken är iväg. Jag får sovmorgon i morgon och resten av veckan. Kan sova ända till 6. Ska bli skönt.


Har sett och läst lite om 5:2 dieten. Verkar rätt vettigt men jag vill veta mer så jag har beställt en bok om det samt en med recept. Kan ju vara bra att kunna läsa och se vad man kan äta de dagar man ska äta minimalt. Är inte sugen på att svälta men på att må bra.


Har även hunnit med en promenad när jag kom. Inte långt och inte länge men en halvtimme är väl bättre än inget? Går ju i nästan en halvtimme var lunch också. Och nu börjar jag få upp farten och orken. Långt ifrån så bra som jag vill men betydligt bättre än när jag började och det är ju alltid något.


Men nu är det dags för sängen. Ska ju upp i morgon också även om något senare än idag och igår. (Bilderna hann jag för övrigt ta i morse på väg till jobbet. Rätt häftiga effekter med dimma alltid någon fördel med den för annars kan jag nog inte hitta många fördelar.)

1 kommentar:

  1. Vad duktig du är som kommit igång med promenader!!!
    Men hur kan du kalla att gå upp kl 6 för sovmorgon???

    SvaraRadera