Öland

Öland
Solnedgång

måndag 26 augusti 2013

Idag har jag varit effektivare än planerat. Detta trots att ögonen har känts om de går i kors. Det var med nästintill våld som krävdes för att ta sig ur sängen i morse. Och i morgon behöver jag vara på jobbet en halvtimme tidigare. Mitt eget fel för det är jag som gjort planeringen.


Nya e-post adresser på jobbet och det var inte helt smidigt. Men det löste sig med några minuters assistans. Har bara telefonen kvar men de instruktionerna var inte frisläppta när jag gick hem och innan de kommer gör jag inga försök.


Blev en promenad till affären när jag kom hem från jobbet. Nu klarar jag mig några dagar. Maken också fast han åker till Polen i morgon. Men jag behöver inte handla något tills han återvänder. Dessutom har han fått inköpslista av mig. Behöver mer Tazo mint te och det finns på Starbucks. Själv har jag bokat tvättstugan i morgon.


Igår när jag gick och la mig funderade jag på om det var byxor eller klänning som gällde idag. Beslöt till sist att det fick byxor. Tack och lov för det. 6° varmt i morse. Men när jag skulle hem var det skönt att byta om till klänning. Gör likadant i morgon. Känns säkrast, varför frysa mer än nödvändigt. Funderar på om det börjar bli dags att ta fram jackan. Men augusti är ju inte slut än. Får ta och sova på saken.

1 kommentar: