Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 29 augusti 2013

Intensiv dag

Kom upp hyfsat och var på jobbet i tid. Har förvisso ingen exakt tid att vara där men det är alltid skönt att komma dit hyfsat tidigt så man kan komma hem inte allt för sent. Vet i katten vad jag gjorde men jag fick massor gjort. Men var inte ifrån jobbet förrän straxt efter fem.


Fick bli en rask promenad direkt när jag kom hem idag. Hade förvisso tagit en på jobbet men vädret var fortfarande ok. Bäst att passa på det kan ju regna i morgon. Har även hunnit att förbereda helgen. Skulle dock behöva hinna städa i helgen också. Men det löser vi på söndag.


Maken ringde tidigare, han var i något varuhus. Ville veta vad jag ville ha. Hur ska jag veta det när jag inte vet vad som finns??  Behöver egentligen inget men en skjorta eller två skulle inte vara helt fel. Bara den/de har fickor till passerkort, nyckel och mobil. En scarves är inte fel. Fast hittade han inget kul så kunde han strunta i det.


Var hos Bondmoran i veckan. Lika glad som alltid var hon. Med tanke på hur dags jag slutar och att hon har mjölkningen så har vi oftast inte mycket mer än en halvtimme när vi träffas men vi har desto trevligare. Hon har ju dessutom en godisbutik (som även finns på webben för den som inte kan ta sig dit). Gillar man hennes blogg så kommer man att gilla henne. Hon håller till på Öhr Bensin om man har vägarna förbi.






I övrigt har jag inte mycket mer att berätta. Bakade en kladdkaka igår och hade med mig till jobbet. Den formen jag använder är lagom stor till samtliga i "min" korridor. Bara att lägga disken när man kom hem. God var den också samt mycket enkel att göra. Men den är söt så det är bra att vi är minst 12 personer som delar på den. Kommer att göras fler gånger om vi är många på jobbet. Kollegorna lovade att ställa upp fler gånger......

2 kommentarer:

  1. Fniss, det VAR faktiskt en bra bild :-) Det måste bero på att du är en strålande fotograf och en så härlig människa att jag blir på ett så strålande humör när jag träffar dig :-D

    Kram sköna, härliga, fina du!!
    /Bondmoran

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man är aldrig bättre än sitt sällskap vet du väl.

      Radera