Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 7 augusti 2013

"Vilodag"

Fast det har jag haft nästan hela semestern.  Men det regnade i morse så jag tog maken med på en tur till Södra Öland. Makens bror har efter 30 år som sambo gift sig. Han och hans fru kommer på lördag. Vill ha en liten present att överlämna då. Men vad ger man ett par som har allt de behöver och vill ha??  Ledtråd till vad vi köpte.


Fast när vi ändå var söder om bron så passade jag på att titta in på Capellagården. Maken fick snällt följa med samt betala. De har en grillkrydda som jag gillar skarpt. Men denna gången passade jag även på att inhandla lite lammkrydda.

Så fort vi hade lämnat norra delen kom solen. Men maken fick hel ledigt iaf. I morgon ska vi fylla släpet med möbler till Stadsmissionen. Skrivbord, matbord stolar och en del annat löst. När det väl är lastat åker vi och lämnar för att därefter plocka upp makens tös möbler som ska nyttja den ny tömda ytan. Inte tomt så länge med andra ord.


Hoppas dock kunna möblera om lite så det iaf ser lite mindre ut. Men den drömmen lär inte gå i uppfyllelse. Tänkte börja tidigt dessutom så jag säger nu god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar