Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 21 augusti 2013

Då har ytterligare dagar försvunnit

Lyckades komma upp i tid. Fast det berodde mest på att det var fester runt om och halv sex på morgon var det några som blev osams och skrek på varandra. Inte långt från vårt öppna sovrumsfönster. Det var den sömnen det. Detta gjorde dock att jag kom iväg nästan en halvtimme tidigare än planerat.


Tiden att köra dit jag skulle plocka upp dottern tog mindre tid än eniro sa. Inlagda pauser?? Fast det där med att det inte var så mycket kvar att ta med till hennes nya bostad var en sanning med viss modifikation. Frågan är om vi hade fått in ett skohorn till. Bilen var väl packad kan jag tala om. Och sikten bakåt i backspegeln kunde man glömma. Tur man har sidospeglar.


Nåväl, vi var framme vis slutdestinationen samt hade tömt bilen ca 3 timmar tidigare än jag hade trott och planerat. Nåväl det var rätt skönt att slippa köra. Fast vi tog faktiskt bilen till närmaste Maxi och några andra butiker. Då varken pojkvännen eller min dotter har körkort brukar de ta bussen till dessa affärer samt gå ett par km. Nu kunde de handla det som är tungt och få det hemkört till dörren.


Dock var jag lite snäll och bidrog lite. Köpte dem 5kg mjöl och 2kg strösocker. Och några andra småsaker å andra sidan blev jag bjuden på mat som tack för att jag körde upp hennes saker. Begärde inge bensinpengar då jag visste att det var ett tag kvar innan hon får pengar nästa gång samt att hon knappt får den summa pengar som jag spenderar på saker jag inte behöver var månad. Dessutom var det inte tal om det när vi körde makens dotter.


Upp tidigt på måndagen. Vaknade före larmet gick och kom iväg en stund tidigare. Var därmed framme nästan en timme innan jag skulle. Men nästa gång (om det blir en nästa gång) kan vi antingen börja mötet tidigare eller kan jag sova längre. Det blev två långa intensiva dagar med mycket nytt och en hel del att reda ut. Gårdagen blev dock 1,5 timme längre än planerat. Och är därmed helt tom i huvudet idag samt stel i kroppen av  all bilkörning.


Tog dock inte en enda bild på hela resan. Men kameran var med och hade även extra batteri med. Gick ändå runt hela Kungsör med kameran i väskan och fick ont axeln men några bilder blev det inte. Så bilderna i detta inlägg blir gammal skåpmat igen. Utlovar skärpning framöver men inte idag och som kroppen känns idag inte i morgon heller.

2 kommentarer: