Öland

Öland
Solnedgång

söndag 25 augusti 2013

Och inte kom jag ihåg

Att jag skulle fotografera lite idag så jag fick lite nya bilder hit. Då har jag ändå gjort lite mer idag än igår. Vi kom dock inte upp så tidigt som jag hade hoppats på. Kommit till en tid då det är väl varmt med värmen på i husvagnen men väl kallt utan att ha den på. Det i kombination med en snarkande man gjorde att man vaknade några gånger.


Men vi kom ändå iväg hyfsat. Det blev både loftsäng med skrivbord under samt en loftsäng med bäddsoffa under. Enda problemet med att köpa det redan är att vi fick bekymmer med vart vi ska förvara det i ett par månader till. Det löste sig men nu är det full. Iaf när vi har rullat in släpet. Vi som skulle ha det halvfullt bara tills huset var klart.


Därefter var det bara till att packa ihop och styra kosan hemåt. Maken lovade att ta maten samt smutstvätten. Hmmm maten kom med men inte tvätten. Har tvättstugan på onsdag och min favoritskjorta som låg i den tvättpåsen. Nåja får väl boka nästa vecka också. Fast jag hade hoppats på en tvättfri vecka.


Tog en runda runt Borgholm på vägen hem. Köpte mig en lång klänning igår som är väldans trevlig. Det var 50% rea så jag kom på att jag ville ha fler. Det blev det idag. Och en glass på vägen tillbaka. Var väldans gott men man får mer glass för pengarna på Glaciären i Karlskrona. Nåja, har försökt att ta mig dit de senaste tre år så bli det inte oftare så går det an. Och glassen var ju god.


Blev ett stopp hos min mor samt ett hos min bror men sen var det raka vägen hem. Hmmm började köra halv två och var hemma klockan 18. Ok passade på att tanka också. Slipper det i morgon bitti. Hann fixa salladen till jobbet i morgon samt förbereda middag till maken. Avancerat idag, omelett med champinjoner och sallad. Men några bilder har det inte blivit idag. Får bli skåpmat där igen. I morgon kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar