Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 8 augusti 2013

Lång dag.

Var upp långt före 8 idag. Så vi hann tömma en hel del av det som fanns i vårt förråd. Fick iväg det till Stadsmissionen. Glömde dock ett skrivbord så det får vi ta i morgon. Hämtade det som makens dotter skulle förvara i vårt förråd. (=Ingen tom yta totalt sätt.)

Vi hade dock inte hunnit äta frukost så när vi äntligen var klara straxt före två fick det bli Eva's kroppkakor. Tur de finns. Vi var vrålhungriga. Men jisses vad mät man blev på bara två. Annars brukar vi iaf klara av att äta två var. Det gjorde vi idag också med resultat av att vi inte orkade röra oss på ett par timmar.

Emma någon minut innan tomten dog........

Maken smet in till grannen och drack kaffe. Jag lade mig för att läsa under tiden. Runt 19 började jag känna mig som folk igen. En rask promenad bort till en by blev det. Vi ville se hur lång tid det tog att gå dit. Men det var envisa flugor så vi gick i ett tempo så svetten rann. 15 min knappt tog det. Returen tog vi i samma tempo. När vi ändå var igång.

Sen följde jag med in till grannen och fick en kopp te. Maken stannade längre men då vi behöver stiga upp en bra stund före 7 i morgon, ville jag förbereda. Vi ska lämna av skrivbordet på stadsmissionen och så hade makens dotter en säng som skulle dit samt lite möbler som skulle till tippen. Jag vill gärna göra lite annat också på semestern än att bara bära och åka omkring med möbler.

Så efter tippen tänker jag smita iväg till min syster för lite lek med Emma och Tore. Dvs om de är hemma och det funkar. Annars åker jag hem till mamma. Tänkte passa på att låna duschen. Innan sista möbeln är buren är det knappast någon ide att försöka duscha. Så i säng med mig nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar