Öland

Öland
Solnedgång

lördag 17 augusti 2013

Ja, vad har jag gjort

Det kan man undra. Men jisses så trött jag var onsdag, torsdag och fredag. Efter jobbet då. Har varit Ljungby dagarna denna veckan. Det festas denna kväll också kan jag tala om. Både lite här och där. Lite svårt att komma till ro när det är dags att sova så i stället har jag somnat en halvtimme till en timme i fåtöljen efter jobbet. Hmmmm lättare att sova sedan på kvällen?? Nope.

Haft det tämligen intensivt på jobbet också. Inte helt löst men det är på rätt spår och i rätt riktning så det ska nog bli bra. Lite mer hårt arbete en tid framöver så. Skall dock till vår systerfabrik på måndag och tisdag. Den ligger någon timme ifrån dottern så i morgon åker jag till henne och hälsa på så är jag mycket närmare på måndag morgon.


Har fyllt bilen med div som vi inte behöver men som dottern gör. Min bror fyllde år i veckan och firades idag. Nästan hela släkten där. Fick med en påse (totalt) till henne. Å andra sidan hade jag med mig en kartong och två pappkassar till min bror och delade ut. Min bror fick kartongen med sina presenter i.

Maken var magsjuk i Polen. Han tog ledigt i fredags. Så när han var hemma i torsdags em, packade han bara om sin väska och åkte vidare till sitt garagebygge. Enligt sista telefonsamtalet får han upp sista halva sektionen i morgon. Sedan finns det ett regelverk runt om. Bara stolpar och lite annat som ska upp till carporten sedan kan vi beställa hem takstolarna. Vi kanske kan hinna få skalet klart innan vintern. Eller vi och vi, det är maken som håller på inte jag.


Nope ska jag orka upp tidigt är det lika bra att jag kryper till kojs. Ska förhoppningsvis ha lite nya bilder när jag kommer hem i veckan. Någon/några bilder ska jag väl ändå hinna ta?

1 kommentar:

  1. Jobbigt att komma igång igen efter semestern. Tur att jag har drygt en vecka kvar! =o)

    SvaraRadera