Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 19 juni 2013

Bättre dagar har jag haft

Vaknade väl tidigt i morse av mardrömmar. Har inte en susning om vad jag drömde men känslan jag vaknade av den minns jag med obehag. Lyckades dock att somna om för att försova mig. Och det en dag då jag själv hade lovat att vara på plats senast 7,30. Hann förvisso med det var lite tight.

Dagen på jobbet gick dock bra om än inte som planerat. Smet hem straxt efter att dagen var slut och hamnade i kö för att så svänga ut på 25-an. Kommer man fel tid kan man stå där länge. Inget man har lust med alls... Ok behövde dock inte vänta mer än 10 min?


Märks att man är i mitten på månaden för nu dräller räkningarna in. Läste den första fel och fick en rejäl hicka. Funderade allvarligt på om jag behövde hjälp eller något. När jag väl läste den rätt var den inte ens på en tredjedel och låg där den skulle. (Bensinräkningen.)

Hann inte posta breven innan tömning men postade iaf. Med lite tur kommer de iväg i morgon iaf. Dock inte framme förrän nästa vecka men men inget att göra åt. Kan knappast gå hem en halvtimme tidigare bara för att jag behöver posta brev. (Fast skulle kunna kolla om man kan skicka med frankerade privata brev med jobbets post?)


Orkade inte handla det som saknades i matväg igår. Idag var det rejält med folk. Vände första gången och tog en promenad. Då började det regnar. Det var väl bara för att jag lyckades hänga med rätt bra på lunchens promenad utan förstora smärtor? Straxt innan 20,00 kom jag iväg och handla mer grönsaker. Duggade dock på hemvägen. Gör dock inte så mycket då jag tänkte ha andra kläder på mig i morgon.

Som sagt bättre dagar har jag haft. Å andra sidan har jag haft värre också. Men det räckte med det som var. Nu hoppas jag att morgondagen blir bättre. Lite sol också kanske? Fast det är midsommar snart......

1 kommentar:

  1. Det brukar lätt bli såna dagar när man försover sig. Hoppas du får en fin midsommar i alla fall.

    SvaraRadera