Öland

Öland
Solnedgång

söndag 2 juni 2013

En bra dag

Eller ja den kunde ha börjat bättre. Vaknade av att det åskade innan tuppen hade vaknat. Tror klockan var runt halv 4 i morse. Och givetvis en massa regn och ännu mer regn. Runt 9 hade det iaf slutat och jag steg motvilligt upp. Sömnen har det varit lite si och så med.

Packade iaf ihop mina saker samt det jag skulle ta med mig tillbaka till lägenheten. Stannade dock vid Modehuset i Kalmar och letade upp lilla Emma med familj. Medan Emma's övriga familj handlade det de behövde så fikade Emma och jag samt shoppade. Får inte glömma rulltrappan som Emma också fick åka för första gången. Vilket var roligt så det blev några turer. En hand i varje av mina var det som gällde. Inga klämda händer här inte.


Efter det blev det sen lunch på IKEA. Tog hand om Emma's lillebror med de övriga åt. Var inte hungrig så jag tog bara en liten räkmacka. Och man kan äta allt ovanpå brödet med en gaffel. Allt utom majonnäsen som jag inte tycker om. Den skrapade syrran bort sedan var det bara brödet kvar. Vilket går bra att äta med en hand. Lillebror hade nämligen somnat.Syrran kunde äta i lugn och ro. Hon var hungrig vilket inte jag var.

Därifrån till min mor. Hon hade lite dataproblem som nu är lösta. En liten stund prat innan jag åkte hem. Var hemma straxt efter 18. Bara till att tömma bilen, hämta maken och gå till affären för att handla så jag kunde göra matlåda till i morgon. Fyllde på makens mat också, han var ju med och kunde bära.

Tillbaka hem, packa upp, duscha, förbereda en sallad till i morgon osv. Fixade till bilderna på huset också. Men de kommer i ett eget inlägg. Klockan tickar på rätt rejält och jag ska upp tidigt i morgon. Skulle egentligen ligga redan men men. I vilket fall som helst är det dags att avsluta denna dag.

1 kommentar: