Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 4 juni 2013

Ännu en dag

med riktigt hyfsat väder. Har även hunnit att fixa service till bilen nästa vecka. Tänk nu kan man maila och boka tid med verkstan. Dock fick jag ringa mamma och boka henne för hämtning av min bil. Fick hon bara betalkortet så var hon nöjd.

Maken tvättar och givetvis så fick maskinen fnatt och istället för att tvätta i 1,5 timmar så ville den ha 4 timmar. Blir inte mer än en maskin och jag får ta resten på torsdag fm. Men maken reser till Polen nästa vecka och jag till Göteborg måndag-tisdag. Då behöver vi rena kläder. Fast vi måste ändå köra med två bilar.


Varit ute och gått både på lunchen och efter jobbet. Har bara byte i torktumlaren kvar samt att göra matlådan. Blir sallad med lax i morgon också fast kallrökt i morgon. Lite variation behöver man ju ha. Och om jag varierade mellan olika melonsorter innan så är det väl variation på gravad och kallrökt? Ska göra en uppryckning till nästa vecka. Fundera på kycklingsallad, räksallad och parmaskinka med melon. Men än hinner jag ångra mig.


Behöver packa två väskor också. En för helgen och en för nästa vecka. Frågan är vad man ska ha på sig på dopet. Och vad vill jag ha för kläder nästa vecka? Snacka om att ha ytliga bekymmer. Nåja om jag funderar idag så får jag packa i morgon eller på torsdag när maskinen jobbar.

Men blommorna på balkongen vill ha vatten idag med och ska jag komma ihåg det så  är det lika bra att fixa det med en gång. Dags att lyfta på ändalyktan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar