Öland

Öland
Solnedgång

fredag 28 juni 2013

Tar lite tid

Att hitta alla bloggar jag brukar läsa. Den gamla datorn strular väl mycket för att jag ska orka ta mg in och hämta adresserna. Men de jag nu har hittat läser jag igen. Dock har jag kommenterat mindre för att i stället hitta dem jag vill läsa. Snart så kommer kommentarerna också. Lättast att hitta har Ni som kommenterat varit.

Köpte mig ett nagellack för ett tag sedan. Idag har jag testat det men bara på tummen. Tänkte se hur länge det stannar kvar. Stannar det länge ska jag köpa mig en annan färg. Men vi får se. Ska fundera lite också.


Är hemma denna fredagkväll. Tänkte vi skulle ha lite mys. Blev grillade revben med glassbåt efteråt. Funderar på om inte lite parmaskinka lindad honungsmelon skulle vara gott. dock fortfarande lite för mätt. Men det kan väl ändra sig. Kvällen är ju ännu ung.

Vädret har skiftat hur mycket som helst denna dag. Dock varit ok varje gång jag har behövt gå ut. Fast frusit har jag gjort. Fast det var bara 10° när jag åkte till jobbet så det var kanske inte så undra på. Dock skulle jag vilja ha lite värme igen. Vaknade av att jag frös så jag hade ont i ryggen. Kanske ska ta fram en filt också. För stänga fönstret känner jag inte för.

Har ännu inte fått hit mina bilder men det kommer. Och tills dess får Ni stå ut med gamla bilder. Ska göra ett bättre försök nu i helgen. Tills dess få ni ha det så bra.

1 kommentar:

  1. I dag har vi haft varmt och skönt igen. Stänga fönstret är det inte tal om förrän i höst när sängkläderna börjar vara fuktiga av luften ute.

    SvaraRadera