Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 13 juni 2013

Trött, tröttare och väldans mycket mera trött

Skriver redan idag. De senaste kvällarna har blivit väl sena. Var knappt hemma mellan torsdag förra veckan och tisdag denna. Har alltså legat efter här hemma. Är väl inte ikapp än men i dag regnar det av och till så några fler promenader än den på lunchen blir det inte idag. Ok bara till maxi och fixa lunchen till i morgon.





Min bil hämtade jag direkt efter jobbet i tisdags. Mamma hade ju varit snäll och hämtat den. Dock inte betalt den. Det var lite mer att fixa som kostar en del så verkstaden ville prata med mig först. Bromskivor, bromsbelägg, fjäder fram och en bak, bagagelåset samt nya framdäck. Sen var det inte mer just nu iaf. Jag vet var slutlönen från förra jobbet lär ta vägen. Men jag låter verkstaden fixa allt utom däcken. För det är vinter däck på just nu (friktionsdäck) och jag har nya sommardäck som väntar på att maken ska byta däck på bilen. Lördag?

Har tvättid på söndag men funderar på att byta ut den mot en kvällstid i nästa vecka. Har inte mer än max 2-3 maskiner att tvätta och det borde jag hinna med en kväll nästa vecka. Kan de klippa gräset efter 22 här så borde det inte göra så mycket om jag tumlar fram till 22. Men sen får det allt vara bra. Kan troligen dessutom smita en halvtimme tidigare och då vara hemma redan runt halv fem. Då är tvättningen klar runt halv nio. Allt lär inte vara torrt men tillräckligt för att det sista ska hinna torka uppe i lägenheten under natten.





Men nu får det vara bra för idag. Behöver komma iväg till affären också innan jag blir för lat och trött. Det är ju SÅ långt dit. Hela 500 meter eller något. Fast har skorna väl kommit på så är sträckan rätt kort.

2 kommentarer:

  1. Mycket jobb kan jag förstå. Du får vara lite rädd om dig också.

    SvaraRadera
  2. Glöm inte att andas och ta det lite lugnt. Kram

    SvaraRadera