Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 25 juni 2013

Nyheter på g

Efter jobbet idag så kom maken och hämtade mig. (= Lång dag.) Därifrån in till Växjö och ett köpcenter. Nu skulle jag äntligen köpa ny dator, bärbar sådan. Min kraschar lite titt som tätt pg a överhettning. Skulle bara ha en dator. Ut kommer jag med dator, mus, hörlurar, office och lite annat. Office hade jag iofs tänkt köpa över nätet men nu tog jag det med en gång.






Började givetvis att regna lagom till vi kom till Växjö. Men efter dator inköp så hann vi ändå med några fler affärer. Kan tala om att det var en aning kallt i en tunn tunika i regnet. Maken hittade dock inte något intressant så vi åkte tillbaka till mitt jobb så jag kunde hämta min bil.




Blev tämligen sent innan vi fick mat i oss. För min del blev det bara mackor. Regnar här också så jag ville inte gå till affären. Har dock så jag kan fixa matlåda till jobbet men inte så mycket mer. Måste med andra ord gå till affären i morgon. Maken hoppas jag har fått igång det viktigaste på min nya dator. Men nu ska jag fixa lunchlådan, lika bra att fixa det med en gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar