Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 5 juni 2013

Det händer lite

men inte så mycket just nu. Har inte riktigt hunnit vänja mig vid de nya tiderna. Men det kommer snart.

Maken åkte till Kalmar idag. Hans dotter hade avslutnings ceremoni på högskolan idag. Där de efteråt gick ut på restaurang och åt. Samt besökte husbygget. Själv jobbade jag.  Med sedvanlig promenad under lunchen.


Har de senaste dagarna tagit av mig jeansen utan att knäppa upp varken knapp eller dragkedja. Fast det kan jag leva med om det fortsätter. Ganska trevligt. Mindre trevligt att klänningen inte vill stanna kvar när man är ute och går..... Tur det finns mindre kläder att köpa. Fast får börja med att köpa ett bälte.


Har packat för helgen samt förberett för måndag och tisdag. Får bara inte glömma dop presenten. Frågan är om man skulle ha något litet till Emma också. Å andra sidan får varken kusinerna på hennes fars eller mors håll några presenter. Nåja, hon kan väl öppna Tore's.

Teglet har kommit enligt maken. Ligger i prydliga högar på taket och väntar på att bli lagt. Ska bli intressant att se det i morgon. Efter tvättstugan om tvättmaskinen vill...... Men så här såg det ut i eftermiddags:




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar