Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 27 juni 2013

Semestern närmar sig

Vädret betydligt bättre idag än igår. Tom sol på eftermiddagen. Men så låg mina solskydd hemma också. Hade tvättstugan när jag kom hem. Förvisso är maken duktig på att köra igång och även andra maskinen var förberedd. Men det gör inte ont att komma hem i hyfsad tid. Tog en omväg på 8 km men kom ut på 25-an utan att behöva vänta i någon korsning alls.

Resan hem gick fortare än vanligt och maken var klar i tvättstugan. Eller klar och klar, han hade laddat första maskinen och kört igång den. Därifrån till att handla mat till mig. Maken ville bara ha mjölk. Fast nog fick han i sig ett glas smoothies trots det. Hade jordgubbar som var inne på sina sista dagar. De, banan och yoghurt blir riktigt gott. Och enda sättet att få i mig yoghurt.


Nu ligger sista maskinen i torktumlaren. Dvs det som ska tumlas. Skjortor osv hänger vi på galgar och låter självtorka. bokade ny tid nästa fredag em. Brukar kunna smita hem en anings tidigare då. Då bör jag hinna med en tredje maskin. Annars får jag boka ytterligare en tid efter jobbet veckan efter. Därefter börjar semestern och jag tänkte inviga den med klippning och laga bilen. Inte tvätta. Att maken vill att vi ska måla huset tänker jag inte låtsas om. Inte förrän jag absolut måste...

Nu är det dags att fixa maten till jobbet i morgon. Skall dock kolla vilka bloggar jag hittar av dem jag brukar läsa. Så alla Ni som har kommenterat, Tack! Mycket lättare att hitta Er på så vis. Ha det!

2 kommentarer:

  1. Jag har just njutit av en smoothie. Lite nötter i och det blir en bra frukost.
    Får idag besök av lille Alexander:)) Ha det bra kram

    SvaraRadera
  2. Det blir ju ingen semester om du ska måla huset. Du måste vila lite också.

    SvaraRadera