Öland

Öland
Solnedgång

söndag 9 juni 2013

Lång härlig helg

Anlände till Emma med familj i fredags. Emma var då ännu inte hemma kom en liten stund senare med farmor. Vi har lekt och busat. Emma's föräldrar försöker hålla henne borta från godsaker. Vi andra försöker väl tänja lite på dessa regler. Så denna helgen har jag infört vuxendricka och mer bestämt vuxenvatten. Dvs mineralvatten på flaska utan kolsyra....... Och det är flaskan som är grejen. För vi har fyllt upp den med vanligt vatten några gånger.

Emma hade trillat på dagis.

Under lördagen fick vi hjälpa syrran med förberedelser för dopet idag. Dvs lite här och lite där med det vi klarade av. Dvs även Emma var duktig och hjälpte till. Ibland var det att passa lillebror några minuter, ibland var det att hämta något åt oss. Men hjälpsam av stora mått är hon. Och rättvis, så pass att när hon fick en 20kr-sedel var hon tvungen att ha två. För lillebror ville ju också ha en till sin spargris.

Tore och maken.

Maken kom på eftermiddagen och Emma fick egentid med oss. Vi satte henne i vagnen och gick bort till Voxtorps gården. De har grissafari, ridning och gårdsbutik. Syrran ringde innan så de var hemma och kunde öppna butiken. Blev lite egen korv, dricka till Emma och var sin glass. För varmt var det och vi gick i rask takt dit och betydligt långsammare tillbaka. En nätt promenad på dryga 5 km.


Idag har det varit dop men mer om det i ett eget inlägg. Troligen i morgon. Behöver packa för kortare tripp. Dags att sätta fart med de förberedelserna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar