Öland

Öland
Solnedgång

fredag 7 juni 2013

Underbar sommardag

Tog mig en sovmorgon. Eller sovmorgon och sovmorgon. Jag steg iaf inte upp förrän runt 9 men var vaken redan vid 06.00. Latade mig rejält och fick därmed ta mig en runda till Hörninge By. Hade skorna varit bättre hade vi troligen gått runt men jag hade skor utan stöd för hälen så det fick räcka med ett par km.





Umgänget med makens dotter och pojkvän som skulle skett igår blev uppskjutet till förmiddagen idag som blev uppskjutet och uppskjutet. Slutade med att jag fick en halvtimme sedan var jag tvungen att åka. Service verkstan stänger och sista bussen hade en tid. Inget ville vänta på mig. Fick mig ytterligare lite promenader. Men i solsken så gör det inget. Ok väskan kunde ju ha varit mindre tung. Dock hade den hjul så jag slapp bära.




Emma var dock full av energi när väl hon kom hem. Hon är stor nu och får dricka vuxen dricka. Iaf när det är mosters. (Att hon bara drack vanligt mineralvatten utan kolsyra har hon inte en aning om. Det serverades ju i flaska.......) Hon visar nu tendenser till avundsjuka på lillebror. Han får tex inte leka med leksaker som inte är hans. Fast det lär vi snart ha plockat ur henne. Och så länge hon trots allt har förståelse för att man inte alltid kan lägga lillebror åt sidan för att hon vill ha något kan hon få lite avundsjuk.




I morgon ska dopet på söndag förberedas. Frågan är om man blir lektant eller möbelbärare. Nåja är vädret fint så ska vi nog hinna ut lite för att få lite färg på huden. Ska kolla hur syrenerna mår här. Hoppas på att kunna tigga till mig rotskott nästa år. Tänker göra det från väldigt många dessutom. I min värld så kommer jag att ha hela ena sidan med syrenhäck. Med tanke på vad 8 buskar med jord kostade tänker jag inte köpa allt på plantskola. Funderar på att tigga ko och hästgödsel också. Men det blir nästa års bekymmer......

1 kommentar:

  1. Är det bondsyrener du vill ha så kan jag nog bidra med en del.

    SvaraRadera