Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 22 januari 2019

Vilken dag

Idag orkade jag inte upp riktigt lika tidigt. Inte kom jag iväg heller lika tidigt som igår. Halt som bara den var det också både till och från jobbet. Det tog alltså längre tid. Men jag kom dit och jag kom därifrån. Men inte sist bara näst sist. Och väl på jobbet blev inte mycket som jag ville. Det som planerats har jag inte hunnit med. Eller jo en hel del men inte allt. En massa jag inte ens visste jag hade att göra dök upp och hann med stora delar av det med.


Inte hann jag med någon lunchpromenad heller. Ser lika illa ut i morgon också. En av mina leverantörer lyckades dessutom att reta upp mig rätt rejält innan jag gick hem Ingen bra vecka detta. Dock gick det med tanke på hur halt det var bitvis rätt fort att ta sig hem. Hade dock kunnat vara hemma på typ halva tiden om inte fötterna gled lite hit och dit. Och man vill helst inte att de ska fara upp i luften så man fick lov att gå med viss försiktighet.


Väl hemma fick maken klä på sig och följa med ut på promenad. Egentligen hade jag helst velat ha lite längre men vi behövde handla och jag var hungrig. Väl hemma lyckades jag med konststycket att tycka ena fingret var väl långt. Hade dock plåster hemma. Så nope det är inte min dag idag. Tror det är bäst att krypa ner och försöka sova lite. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar