Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 15 januari 2019

En helg och början på veckan

Har gjort annat än suttit vid datorn de senaste dagarna. I lördags var det tvättning som gällde. Vädret var kallt men skönt så nästan 4 timmar promenad blev det. Lagade en hög med mat för denna veckas behov. Räcker väl inte till hela men några dagar till iaf. Och så var det där med att plocka bort och packa ner tomtar. Endagången jag tycker att jag har många är när de ska plockas bort och packas ner. För man plockar och plockar och ändå finns det kvar. Lika med packandet och så även i år. Hann inte med alla i lördags fick ta det sista i söndags.


Söndagen då, vet inte riktigt vad jag gjorde då. Vädret var inte bra, humöret var om möjligt sämre men tomtarna försvann och största delen avstryktvätten. 4 gardiner kvar men de får jag lov att ta nästa helg. Annars lär det snart vara fullt igen. Mjuksköljningsmedlet tog slut för några veckor sedan så jag testar ättika istället. Vet inte om jag inbillar mig men det kändes enklare att stryka de skjortor som hade behandlats med ättika. Men är antagligen inbillning.


Mycket kort promenad. Typ 1,5km. Var för bra eller dåligt så jag gav upp. Som alltid på söndagar så är det vattning, packning, diskning osv som ska göras. Sen försvinner ju dryga 3 timmar eller knappa 3,5 till körning. Sen ska ju allt packas upp och plockas undan också. Gick iaf bättre att köra än vad jag trodde med tanke på hur vädret var på dagen. Fast det klart det var en aning bättre inåt landet. Och höll man bara avstånd och vettig hastighet så. Blev väl sent i säng och då är man trött på måndagen.


Igår var det jobbet och som vanligt blir det inte som man tänkt sig. Men hann med en hel del iaf. Så även idag. Men löser man en kris så dyker en annan upp. Och humöret är ännu inte på topp. Däremot var det härligt väder i går så det blev en del promenerande. Både till jobbet och hem. Igår blev det även extra tur runt 20. Dock inte i dag. Ett snabbt inlägg emellan igår och idag blir det bara ett sent. Ska se om det inte kan bli bättring i morgon. Men först sova.God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar