Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 30 januari 2019

Nada nytt under solen

Så var det onsdag. Man blir inte precis piggare ju längre veckan går. Inte blir det mindre halt heller. Fast det gick faktiskt nästan 10 min fortare till jobbet idag. Fast bitvis var det så halt att jag funderade på att krypa istället. Klarade dock av att gå hela sträckan till jobbet. Både fram och tillbaka. Vågade dock inte gå på lunchen. Fast de som gjorde sa att det var helt ok att gå. Får göra det i morgon.


Det var dock åter halt när jag skulle hem. Kallt var det också. Maken vägrar att röra händerna den första halvtimmen. Han påstår att mina händer är som isblock. Förstår inte vad han pratar om. De är ju bara mindre varma. Efter att ha ätit lite fick det bli en promenad till. Råkade slå på spelet och såg en pokemon jag ville ha. Bara att klä på sig och gå och hämta. Så blev det 1,5km till idag.


Åter tillbaka till lägenheten fick det bli en lång och varm dusch. Dels för att tina men också för att håret behövde tvättas. Dags för klippning igen på lördag. Ska bli riktigt skönt. Börja kännas en aning slitet nu. Och det är så lockande att ta fram saxen och bara nagga bort det värsta. Nu ska dock tänderna borstas och jag sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar